Wie zijn wij/wat doen wij

Welkom op onze site en uiteraard in onze winkel om ons breed assortiment te ontdekken, deze wordt dagelijks bevoorraad met andere artikelen, alles wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat deze in de winkel komt.

Stichting Kringloopwinkel Overlangel is een zelfstandige stichting met bijzondere doelstellingen, we hebben een maatschappelijke en sociale rol.

Ons doel is verder om te streven naar een maximaal hergebruik van goederen en materialen om daardoor sociale werkplekken te creëren en een bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu.

Ruim 1000 m2 avontuurlijk winkelen!

Nadat we zijn verhuisd van het oude schoolgebouw naar het nieuwe pand van De Petjesbar (Dr. Ruijsstraat 21B, 5357PD te Overlangel) hebben we ons assortiment nog verder kunnen uitbreiden en vergroten. Kom snel kijken!

Ophaalservice/bezorgservice

Stichting Kringloop Overlangel heeft ook een ophaal- en bezorgservice. Neem contact op voor meer informatie.

Woningen ontruimen

Het is ook mogelijk dat Stichting Kringloop Overlangel u helpt bij het ontruimen van een woning. Neem contact op voor meer informatie.

Enthousiaste vrijwilligers gevraagd voor diverse afdelingen

Etaleren, kleding, Keuken, bezorgdienst, muziek, elektronica, boeken en onze koffiehoek, vrijwilligerswerk kan door het hele bedrijf gedaan worden, van bijrijder tot klusjesman. Voor iedereen die tijd over heeft en wat voor ons wil betekenen vinden wij een leuke werkplek, dit kan als vrije tijdsbesteding of als re-integratie doel, bij ons kan je een traject volgen, laat je consulent contact met ons opnemen!

Heb je tijd over en vind je het leuk om samen met anderen te werken, kom dan eens een kijkje nemen in onze gezellige kringloop!

 
Vakantie
31 juli 2023 - Let op !!!! 5 augustus t/m 22 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie Vanaf woensdag ... Lees meer...
Stichting Kringloop Overlangel
Dr. Ruijsstraat 21b
5357 PD Overlangel
 
Tel: 0486-852850
KvK: 62147889
Privacyverklaring