Nieuws

Kringloopwinkel Overlangel weer open op nieuwe locatie op 30 mei 2020!

20 mei 2020

De afgelopen weken hebben wij ontzettend hard gewerkt samen met onze vrijwilligers om over te gaan naar de nieuwe locatie van onze kringloopwinkel in Overlangel. We zijn verhuisd van het oude schoolgebouw naar het nieuwe pand van De Petjesbar (Dr. Ruijsstraat 21B, 5357PD te Overlangel). 

Bij de inrichting van de nieuwe kringloopwinkel hebben wij rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM t.a.v. het Corona virus. Deze richtlijnen volgen wij strikt op. Dit houdt o.a. in dat we een deurbeleid voeren en een beperkt aantal bezoekers binnen mogen laten en aanvullende maatregelen aankondigen voor bezoekers bij de deur. 

Spullen brengen en halen is ook weer mogelijk, maar wel op afspraak. Indien u spullen wil brengen wordt u begeleidt door een van onze vrijwilligers om de spullen buiten te lossen op de daar voor aangewezen plaats. Bij brengafspraken brengen we tot aan de deur. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Helaas moeten we het aanbieden van het bekende bakje koffie ook nog even uitstellen en kunnen we geen grootse opening houden omdat we de veiligheid en gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers willen waarborgen.

We zijn ontzettend trots op het resultaat. Bent u ook zo nieuwsgierig? Kom dan vanaf 30 mei snel even langs! Hopelijk tot dan. 

Team Stichting Kringloop Overlangel

Vakantie
31 juli 2023 - Let op !!!! 5 augustus t/m 22 augustus zijn wij gesloten i.v.m. vakantie Vanaf woensdag ... Lees meer...
Stichting Kringloop Overlangel
Dr. Ruijsstraat 21b
5357 PD Overlangel
 
Tel: 0486-852850
KvK: 62147889
Privacyverklaring